Agora MEDIA Agora MEDIA
Căutare [avansată]
go
//Reviste/PC Rev/decembrie 2008/Tech life 23 octombrie 2018
PC Rev
Librăria
Librăria Byblos
agora ON line
agora ON Line [din galerie...]
ianuarie 2009
TIC Biz
TIC Biz
nr.215, 10 decembrie 2008
CPR
Channel Partner România
dec.2008
NET Report
Net Report
nr.dec.2007

Versiune imprimantă
Trimite unui prieten

Stocare şi backup în "nori"

WebEx PCNow, aplicaţia Cisco de acces de la distanţă bazată pe Web, oferă în prezent noi facilităţi gratuite de stocare şi backup. WebEx PCNow include acum o capacitate de stocare online de 5GB, fără costuri suplimentare, pentru a ajuta utilizatorii să-şi facă backup la conţinutul de pe PC sau Mac, cu accces la fişiere de oriunde şi oricând.
      WebEx PC Now aduce astfel puterea "cloud" direct la utilizatori, oferindu-le acestora noi capabilităţi şi modalităţi de control, pentru a le îm bunătăţi productivitatea. Fişierele sunt întotdeauna la îndemâna utilizatorilor, fiind în acelaşi timp optimizate pentru transfer rapid şi un aspect perfect pe orice dispozitiv prevăzut cu browser Web.
      Cu noua aplicaţie utilizatorii sunt conectaţi permanent iar datele lor sunt întotdeauna protejate, chiar şi atunci când computerul este închis sau deconectat de la Internet. Capabilitatea WebEX PCNow ca instrument ad-hoc a fost îmbunătăţită şi prin instalarea agentului de acces de la distanţă, care le permite utilizatorilor să invite o altă persoană să le configureze computerul pentru acces de la distanţă pe contul propriu.
      Noua versiune a WebEX PCNow are o interfaţă cu utilizatorul îmbunătăţită, cu mai multe ecrane informative şi un aspect mai curat, fiind mai simplu de navigat. Utilizatorii au acum acces integrat la fişierele stocate, printr-o singură interfaţă. WebEX PC Now le permite acestora acces la un computer aflat la distanţă, inclusiv desktop, aplicaţii, fişiere şi acces la reţea, ca şi cum ar sta în faţa lui, dar fără să fie nevoiţi să facă drumul până la birou.

   ... spune-ţi părerea în Forumul Agora

  tech life
Home | Home | Home | Home | Home
Copyright © 1999-2009 Agora Media S.A.
IT TRENDS, Agora Technology Conferences - ATC, SolePAD, Agora News

Powered by
Dell PowerEdge servers