Agora MEDIA AGORA News
Căutare [avansată]
go
//Agora/Agora News/actual/ştiri 21 octombrie 2018
Agora News
Librăria
Librăria Byblos
agora ON line
agora ON Line [din galerie...]
ianuarie 2009
PC Rev
PC Rev
decembrie 2008
TIC Biz
TIC Biz
nr.215, 10 decembrie 2008
CPR
Channel Partner România
dec.2008
NET Report
Net Report
nr.dec.2007
agora news - sursa ta zilnică de ştiri în IT&C

Un nou produs Sony - TomTom pentru Europa

din data de: 08.09.2010

Multimedia

Sony combină expertiza în domeniul audio-video cu expertiza TomTom, lider în soluţii de localizare şi navigaţie, pentru a oferi o nouă gamă Xplod de sisteme audio video pentru autoturismele din Europa.

Noile game de sisteme multimedia AV pentru maşină de la Sony sunt: XNV-L77BT, 770BT, L66BT şi 660BT. Informaţiile în timp real, alături de divertismentul multimedia reprezintă un mix din ce în ce mai des solicitat în ziua de astăzi, iar noile soluţii de la Sony vin în întâmpinarea celor aflaţi mereu în mişcare.

Fiecare sistem este format dintr-o unitate audio-video de la Sony, alături de un modul de navigaţie de la TomTom, care beneficiază de cele mai revoluţionare servicii de navigaţie. Modelele XNV-L77BT (cu ecran de 7 inci) şi XNV-L66BT (cu ecran de 6.1 inci) beneficiază de întreaga gamă de sevicii şi avantaje cu care TomTom şi-a obişnuit utilizatorii, incluzând serviciile HD Traffic, Local Search, cu motorul de căutare Google şi serviciul Safety Alerts.

Toate modelele de navigatoare audio-video sunt echipate cu cele mai complexe hărţi de la TomTom. Hărţile acoperă 45 de ţări din Europa. Calculatorul de rute de la TomTom este mult mai eficient decât  simpla şofare la viteza maximă legală. Sistemul unic  IQ Routes este conceput în baza unor studii extensive care includ timpi reali parcurşi pe anumite trasee, pentru a oferi ruta optimă, ţinând cont de intervalul şi ziua în care se realizează deplasarea. Variabilele luate în calcul sunt: orele de vârf, sfărşitul de săptămână sau durata semafoarelor.

Păstrarea hărţilor actualizate este esenţială. Datorită funcţiei MapShare dezvoltată de TomTom şi prin intermediul comunităţii extrem de numeroase, utilizatorii îşi pot actualiza hărţile şi pot beneficia de schimbările realizate de alţi conducători auto, înscrişi în comunitate, prin programul gratuit TomTom HOME, direct de pe computerul personal.

Noua gamă de sisteme multimedia audio-video Xplod pentru maşină cu navigaţie încorporată va fi disponibilă începând cu luna noiembrie 2010.

Referinţă:  http://www.sony.ro .....

Abonament gratuit
  curs valutar bnr

1 EUR = 4,2903 RON
1 USD = 3,3845 RON

Home | Home | Home | Home | Home
Copyright © 1999-2009 Agora Media S.A.
IT TRENDS, Agora Technology Conferences - ATC, SolePAD, Agora News

Powered by
Dell PowerEdge servers